Ez normális, vagy vigyem szervizbe?
1 hónapja vettem egy sony ericson neo V telefont!
Az egyik problémám,az hogy majdnem naponta kell töltenem,pedig nem is használom sokat,max 1-2 hívás.Mikor megvettem nem töltöttem 16 órát,lehet tönkrevágtam az aksit.
Tegnap töltöttem fel,és pin-kód híjján csak ma kapcsoltam be,használtam a navigációt és 5 perc után forró volt a telefon.Ez normális,vagy vigyem szervizbe?
A GPS navigáció eleve processzorigényes dolog, így ne csodálkozz, ha melegszik a telefon, és zabálja az akksit is mellesleg.
Max annyit tudsz tenni, hogy a min. és max. órajel frekvenciát lejjebb szabályozod root után.Ezzel ugye ugrik a gari, de bármikor lehet unrootolni és a gari újra érvényes lesz.Talán egy kicsivel tovább fogja bírni üzemidővel, de ez a teljesítmény rovására fog menni.
Vagy megbarátkozol a mindennapos töltéssel.
Érdemes a feladatkezelőben a nem használatos futó alkalmazásokat(facebook és társai) bezárogatni alkalmanként, persze ésszel.
Ennyit tudsz tenni.
Okostelók 1 napnál tovább nem igazán bírják, ez van!
vagy megszokod vagy visszatérsz a butafonokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!