Hogy tudom feldobni, gyorsabbá tenni a mobilom? (galaxy mini) /többi lent
Mondta egy barátom h van valami program ami kicsit növeli a teljesítményét.. meg ilyenek.. valami ilyesmit tud valaki ?
előre köszi
a program lépései a következők:
1) galaxy mini mivágása a kukába
2) venni egy normális telefont - olcsó: live, GHZ proci, rosszat még nem hallottam róla
1.Root
2.Bootloader unlock
3.Leszedni egy olyan kernelt a minihez a XDA.com-ról, ami engedélyezi a OC-t.(Over Clocking)
Ha ezekről a kifejezésekről még nem hallottál, akkor olvass utána.Javasolt az angol tudás, bár sok magyar androidos portálon is van step-by-step instrukció.
Vannak videók extrém túlhúzásról, hogy 900MHz-en pörög, de azt szerintem sokáig nem bírja a CPU.825 a max, amit max. biztonságosan ki lehet csikarni belőle.Bár látványos gyorsulás így sem lesz, ha már eddig eljutottál, érdemes egy stabil romot flashelni rajta, amivel kicsit smoothabb lesz a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!