Feltegyem az Xperia S-re az ICS-t? (4. 0.4) Félek, hogy fagyni fog a telefon, mint az Xperia Ray. (arra is vissza kellett tenni a GB-et) Help pls.
Néhány napja mikor írtam, hogy update-elem, megtettem.
a tapasztalatom pozitiv, iszonyu gyors :) nem kell várni semminek a töltödésére, 1-2 nagyobb játék nem fut rajta, de az a verzió miatt van.
Az internetes böngészés messze a legkellemesebb, a folyamatosság jellemzi.
WiFi-n mértem 37 megabitet rajta, ami nem rossz egy telefontol. Nem fagyott eddig, és nem is akad, mintha finobb lenne mindenhol a csúsztatás animáció. Egyedül a Galéria nem jött be annyira, lehet hogy csak azért mert megszoktam a régit.
Quadrant Standard teszten 3178 pontot ért el.
A One X-ből akkor ábrándultam ki mikor először a kezembe vettem, billentyűzár ki, és lapoztam 2-t... persze megnéztem 1-2 dolgot benne, de azon kivül hogy 4 magja van és emiatt tesztben több pontot ér el, szerintem semmiben nem jobb, mint az Xperia S, sőt! A Sony saját fejlesztésű technológiáit nem tartalmazza, amik szebbé teszik a képalkotást, mind a kijelzőn, mind a készített fényképeken Persze ez csak 1 vélemény.
Bár egy készülék használatára nagyon kényes vagyok egy ideje, érezhetően nem csalódtam a mostaniban.
Én +1 vagyok azok közül, akinél eddig hibátlanul működik a 4.0.4 verzió és nagyon sokat hoz ki Xperia S-ből!
Csak ajánlani tudom!
Köszi a választ! :)
Egyébként nem One X és Xperia S között nem tudok dönteni hanem One S és Xperia S között :) A One S "csak" 2 magos és akkora a képernyője mint az Xperia-ának. Az Xperia S-nek jobb a kamerája viszont a HTC-nek gyorsabb és egyébként is elég nekem 8 Megapixel. A Sony-nak szebb a kijelzője mert hát 342ppi jobb mint a Retina Display viszont a HTC-ben meg a Sense nagyon tetszik. Eddig csak jókat halottam mind 2 telóról (persze miután a széria hibák ki lettek javítva, mint az Xperia-nál a képernyő elsárgulás a HTC-nél meg a festék pattogás). Sajnos még mindig nem tudok dönteni mivel mind a kettő nagyon tetszik :D A Sony-t már fogtam kézben viszont a HTC One S-t még nem mivel az összes szolgáltatónál eddig csak One X-et meg One V-t láttam a boltjukban. Állítólag a Leila GSM-ben (soha nem hallottam róla még, itt gyakorin mondták), hogy ott ki van állítva, ki lehet próbálni. Szerintem az fog dönteni, hogy melyik tetszik jobban a kezemben, melyiknek van jobb fogása, mivel sajnos olyan hatalmas dolgot se hardveresen se szoftveresen nem tudok, ami lemondanék az egyik vagy másik telefonról és rögtön a másikat választanám...
Még egyszer köszi, hogy leírtad a véleményed a telefonról! :)
"Köszi a választ! :)"
nincs mit! :)
a kamerájához annyit hozzáfűznék, hogy szinte másodpercenként lehet vele képeket készíteni, úgy hogy zoomol is! Iszonyat gyors! Készenlétből gyári adat szerint 1,5mp alatt nyitja meg a kamerát. Ezt tartja is! mikor épp játékból léptem ki akkor volt 2mp kb :D
==================================
"Vagra Ádám válasza:
Mondtam hogy nem csalódsz az ICS-ben!!!"
igen! nagyon fasza lett :D sokkal jobb ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!