Galaxy mini, mit csináljak?
Tegnap megcsináltam ezt: [link] , hogy feltudjam húzni a processzort, meg is csináltam mindent de amikor be akarom kapcsolni a telefont lefagy a samsung feliratnál.
A linken van hogy hogy lehet visszaállítani, megcsináltam de most se jó. -.- Valaki HELP, hogy mit csináljak
Ez hülyeség ~.~"
Amiért valamit ügyködsz a telefonodon, attól nem lesz egy fizikai alkatrész órajele nagyobb.
Úgy képzeld el, hogy megcsinálod amit ott ír, de hogy igaz is legyen, akkor ki kellene cserélni a processzort a telefonodból..
Csatlakoztasd a géphez, és reset alapbeállítás..
Utolsó:
Miért lenne hülyeség?
A Snapdragon processzoroknak van egy alapjáraton 200 MH-z es órajelfrekvencia tartománya, amin benül biztonságosan húzható, mert gond nélkül leadja a frekvenciát.
A Miniben lévő 7227-es gyárilag 600 MHz, 800ig simán lehet húzni gond nélkül.Ezt a Gio-ban meg az Ace-ben a Samu megcsinálja a gyárban.
Ettől felfelé van az OC, azaz Over Clocking.
Kérdező: Odinnal flasheld vissza a gyári kernelt, vagy rakd újra a gyári romot.De lehet, hogy elég egy hard reset is, hogy ne fagyjon be a bootnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!