SE Mini pro vagy SE Live with walkman?
Figyelt kérdés
Melyiket válasszam? Mindkettő nagyon tetszik :D Melyik a jobb?2012. júl. 22. 09:22
1/5 anonim válasza:
Szerintem valaszd a Live-ot, mert annak nagyobb a kepernyoj, es hardverben ugyan olyan a ketto.
2/5 anonim válasza:
Mini Pro:
-Fizikai QWERTY
-Kisebb méret
Live:
-Nagyobb képernyő
-Sztereó hangszórók
-Olcsóbb
Ezeket a szempontokat vedd figyelembe döntésnél. Én a Live-al fél éve elégedett vagyok teljes mértékben.
4/5 anonim válasza:
Én a helyedben a mini pro-t választanám.Bár nekem nagy a kezem, ha csak a kettő közül választhatnék, akkor kellene a fizikai qwerty, mert a live 3,2"-es kijelzője is kicsi lenne nekem.
5/5 anonim válasza:
Egyértelműen Live. Mindjárt fél éve hogy használom, és nagyon meg vagyok vele elégedve :) Árkategóriájában a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!