Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb sony xperia s...

Melyik a jobb sony xperia s vagy htc one x?

Figyelt kérdés

Az ára nem szàmít.

Ami fontos: gyorsaság, kamera, proci, könnyû rootolhatóság.

2012. júl. 21. 23:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha ár nem számít egyértelműen HOX, Xperia S-t általában azoknak szoktuk itt ajánlani, akik fullos telefont akarnak, de nem akarnak sokat költeni a One X-re.

Rootolni is rootolható (bár ma már szerintem minden telefon gond nélkül rootolható), custom ROM-okkal nem tudom hogy áll, de ha még most nincs is rá valami sok, biztos lesz, elég felkapott telefon.

2012. júl. 21. 23:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha az ár nem lényeg, akkor HOX
2012. júl. 22. 07:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Ar/ertek aranyban az Xperia S jobb, de ha nem szamit az ar, akkor One X. Az a jelenleg kaphato legjobb mobil.
2012. júl. 22. 11:32
 4/7 anonim ***** válasza:
az s3 a jelenleg kapható legjobb mobil [link]
2012. júl. 27. 16:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Felesleges azt elolvasni, HOX a legjobb.

Lehet kamerája jobb az SGS3-nak (ahogy elnéztem logout-on főleg a képeket hasonlítják össze), minden másban HOX>>>SGS23

2012. júl. 27. 20:53
 6/7 anonim ***** válasza:
miben másban jobb bäszdmeg???????max anyaghasználat azt lész.
2012. júl. 30. 20:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Na, hát akkor jobb.

Hardveresen szinte megegyezik, ha csak az anyaghasználat lenne jobb már akkor is jobb.

De nem csak az a jobb, a Sense is jobb, az IPS kijelző oda-vissza alázza az AMOLED-et, és még olcsóbb is.

Tehát jobb.

2012. júl. 30. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!