Honnan tudhatnám meg, hogy ki hívott?
Visszahívő sms-t küldött a páromnak egy lány, majd hazugságokat állított rólam.
Honnan tudhatnám meg, hogy ki ez a hazudós fogyatékos? A száma megvan, de ma hívni már nem lehetett, mert "a számon előfizető nem kapcsolható"...
Nem jó számot tárcsáztál. Ennyi idő alatt egyszerű halandó nem tudja eltüntetni a telefonszámát a hálózatból.
Más egyébről te sose fogod megtudni. Én a helyedben nem nagyon törődnék ilyen dolgokkal. Élj boldogan a pároddal, a gyalázkodó meg büdösödjön meg :D
Visszahívókat küldött a páromnak, ő is onnan hívta fel, hogy ki ez.
Én is az sms-ből próbáltam hívni, szóval tuti, hogy jó számot hívtam!
Boldogan élünk, de utálom, ha a hátam mögött hazudozik valaki, és kíváncsi lennék, hogy melyikünk ismerőse ilyen g*ci...
Jó, látom nem győztelek meg. Jön a fejtágítás :D
Kezdjük azzal, hogy egy SMS nem feltétlen annak a száma aki gyalázkodik. Van olyan webes szolgáltatás ahonnan SMSt tudsz küldeni és a kijelzett szám akár nem valós is lehet. Azt ugyan hiába hívod. Én erre gondolok.
Miért gondolok erre?
Arra, hogy "ezen a számon előfizető nem kapcsolható" bemondást kapj ahhoz az kell, hogy ki legyen purgálva a HLRből. Meg tudja ezt egy földi halandó csinálni néhány nap alatt? Nem tudja megcsinálni. Mivel elég szűk azoknak a köre akik a HLRben büntetlenül turkálhatnak és azok hidd el jól meg vannak fizetve, nem holmi szerelemi - gyalázó SMS - számeltüntetős játékot játszanak ( minden mobil szolgáltatóra igaz ) - sokkal jobb dolguk is akad annál.
Jó oké. Biztos úgy van. Ja.
Rólad a Paul c. film zárójelenete jut eszembe: "Ezeket nem tudod meggyőzni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!