Melyik telefon a menőbb? :D IPhone 4s vagy Samsung Galaxy s3?
Figyelt kérdés
Nem azt kérdezem hogy melyik a jobb, hanem hogy melyik a menőbb?:D Nekem Samsung Galaxy s3am van.2012. júl. 21. 12:22
21/32 YourDestiny válasza:
Be kell érned egy Xperia S-el? Egy olyan Xperiával, ami jobb, mint az S3? Jelenleg egy jobb készülék van tőle a piacon :)
22/32 anonim válasza:
és melyik az a jobb készülék? :PPP
23/32 YourDestiny válasza:
Egyértelműen a HTC One X. Ha szeretnéd linkelek tesztlapokat, amik bizonyítják, ha kell magyar nyelven, ha kell külföldi oldalakat.
24/32 anonim válasza:
Szóval mekkora raj is vagy Kérdezőbiztos? Szerintem: (ka)raj :-)
25/32 A kérdező kommentje:
tudod kit nyomorékozzál.;) a többieknek köszi a választ..:D hát azért tettem fel a kérdést, mert ez a legdrágább teló most szal reménykedtem..:D na mind1.:D legalább ennek a kijelzője nagy.xD
2012. júl. 21. 21:49
26/32 anonim válasza:
még jó hogy az iPhone 4S menőbb, és jobb is.
28/32 anonim válasza:
De az IPhone már tömeg telefon,míg az S3-ból alig van és pont ezért jobb,nem beszélve arról,hogy sokkal többet tud.
SAMSUNG GALAXY S3 FOREVER!!!!
29/32 anonim válasza:
Utolsó:
Az, hogy itt, szerény kis hazánkban, nem minden második ember rohangál S3-assal, mert nincs pénze mindenkinek egy túlárazott vajas dobozra, az még nem jelenti azt, hogy nem tömegtelefon.
Mert az S3 legalább annyira tucatdarab, mint az iPhone, ha nem méginkább...
30/32 anonim válasza:
Akkor leszel menő, ha majd ezekre a pénzt saját magad fogod megkeresni és a gyerekeidnek is meg tudod adni. Egyèbként nekem mindkettő van és egy forintomba se került, mert a cég fizeti. Sőt szèp házam is van, feleségem és drága autóm. Menő vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!