Samsung Galaxy S Plus? Akinek ilyen van segítene?
- Ezen lehet filmet nézni?
- Ezt az oldalt meg tudja nyitni: [link] És lehet is nézni rajta a csatornákat?
Nagyon fontos lenne, mert ha igen, azonnal megvenném ezt a telefont :))
Az S+ nem éri meg az árát, mert a +400 MHz-es CPU órajel frenkvencia-beli teljesítménynövekedésen kívül semmiben nem változott az S-hez képest.
Olcsóbban ott az Alcatel OT-995, ami akkora mint az S2, ugyanaz a hardver van benne, mint az S+ban, emellé van microHDMI csatlakozó, led vaku, és lesz rá hivatalos ICS frissítés a nyár vége felé.
Vagy ahogy az előttem szóló mondta: S2.Persze abban az árban is vannak már nála jobbak is.
Hát a Samsung G s2 az a baj 100 000 FT, ami elég sok. Ahoz képest h 68 a galaxy s plus...
Szerintetek jobban járnék azzal, mennyivel tud az többet? Az oké h abban 16 GB a memó, de Samsung Galaxy S Plus-ban is van 8 GB !!
Nos nekem ilyenem van android 2.3.6 value pack-kal(saját frissítés),és kipróbáltam a kedvedért az említett weboldalt.
Nos elmondanám hogy nekem szaggatás nélkül ment az általam kipróbált csatornák mindegyike-cool,rtl klub,tv2 discovery,mtv,music,m1...,szóval elég sokat kipróbáltam.Képnagyításkor sem volt gond.
Amúgy köszi a linket használni fogom.
Szívesen :D, én is megvettem a telefont és nekem is működnek :))
Köszönöm mindekinek a válaszokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!