Iphone 4 függetlenítés HELP!?
Figyelt kérdés
Vettem az extratelgsmtől egy iphone 4-et és én hülye nem néztem át rendesen, hogy mit írnak, azt gondoltam h független a telefont, de nem... vodás, én pedig telenoros vagyok, azt szeretném kérdezni h hol tudnám függetlenítetni, én itthon nem szeretnék hozzányúlni.
Ha beviszem a telenorhoz függetlenítik nekem? És ha igen mennyi idő, ott megvárhatom?
köszönöm a segítséget, üdv
2012. júl. 20. 18:53
1/2 anonim válasza:
Nem függetlenítik.
Próbálkozz iPhone szervizeknél. Nem tudom a 4-nél hogyan működik, bár az enyém T-s, de régen amikor volt egy 3GS-m, akkor csak úgy lehetett függetleníteni hogy a GPS elveszett. Lehet, hogy a 4-nél nincs ilyen, nem tudom. Keress rá az iPhone szervizekre, és írj mindegyiknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!