Ellopták az iPhone 4-em, van ré esély, hogy meglesz?
Figyelt kérdés
Ma reggel 10órára voltam megbeszélve egy fickóval. Kérdezte mailben, hogy miben leszek, állítólag azert, hogy tudja én vagyok az eladó. Ott voltam a megadott helyen pontos időben, ám egyszer csak valaki kikapta a kezemből a táskát és elfutott a telóval együtt. Szerintem az a srác volt, akivel az üzlet megvolt beszélve. Töltöttem le rá régebben helymeghatározó progit, de nemtom, hogy ezek valóban hatásosak-e?! Van esély, hogy előkerül?2012. júl. 20. 17:37
11/14 anonim válasza:
enyémet is ellopták 1 hónapja,remélem meglesz,icloudon nem találom,azt jelzi offline:(
12/14 anonim válasza:
Nekem tegnap lopták el, az iskolában az öltözőből...
Nekem is van rajta helymeghatározó, de ki van kapcsolva a telefon, így az nem jött be. :S Tettünk feljelentést, kb. 3 nap múlva elvileg IMEI szám alapján bemérik, de nem is biztos, hogy erre szükség lesz, mert ez az ügy kezd a vége felé érni. Hihetetlen egyébként, kész vicc, mert 9-10 évesek nyúlkáltak a táskámban, kib*sztak mindent, és elvitték... :S Ilyen ez a mai világ.
Látom, hogy régi a kérdés! Na, mi lett a tieddel? :)
13/14 A kérdező kommentje:
Már meg lett ,de a kulseje enyhén szólva is megváltozott...:/ :(
...ugyanis tiszta karcos lett.
Remélem a tiéd meglesz és nem ilyen állapotban ,mint az enyém.
Szar világban élunk :(( :D
2012. okt. 16. 22:40
14/14 anonim válasza:
Legalább meglett. :D
Nekem nem, de hát nem is lesz meg.. Tényleg tiszta gáz ez a világ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!