A HTC SENSATION XE megfogja kapni a JELLY BEAN-t?
Figyelt kérdés
-2012. júl. 20. 16:23
1/8 A kérdező kommentje:
v senki se tudja még h mely készülékek kapják majd meg?
2012. júl. 20. 17:01
2/8 anonim válasza:
Egyelőre a HTC a One szériát erősítette meg, de ott vannak a Sensation-öknél gyengébb telefonok is, szóval ha nem akarják az ügyfelek bizalmát végleg elveszíteni, kénytelenek lesznek kiadni a régebbi modellekre is.
3/8 A kérdező kommentje:
thx hát remélem ki fog jönni
Nem tudod mikorra várható?(mondjuk a One X re?)
v még frissítés sehol sincs?
2012. júl. 21. 14:15
4/8 anonim válasza:
Maga a Jelly Bean is Ősszel jön, nem? (Nem tudom, azért kérdezem.) Felteszem, a HTC az eddigi gyakorlatnak megfelelően minimum egy negyedévvel/félévvel követi majd.
5/8 A kérdező kommentje:
sry no idea XD junius elején kaptam 1 andoidos telót szóval semmi fontosabb vagy jó androiddal fogalkozó oldalt nem ismerek
2012. júl. 21. 18:13
6/8 anonim válasza:
Javaslom pl a mobilarena.hu -t. A cikkekben elég részletesen ki szokták vesézni a telefonokat, meg jelentenek az egyes frissítésekről és a fórumon is találsz pár segítőkész arcot.
7/8 A kérdező kommentje:
azt ismerem csak én ugy akartam 1 ilyen oldalt ahol csak azzal az 1 telo val foglalkoznak.
pl régen wave s8500 telo volt ott volt a badablog xD
2012. júl. 22. 01:10
8/8 anonim válasza:
Az Android egységessége miatt nincs sok értelme külön oldalt szentelni manapság 1-1 telefonnak. Viszont ha megkeresed a HTC Sensation XE tesztet, akkor annak a topikjában tuti, hogy fogsz még életet találni, mert a tesztek topikjaiban szoktak a tulajok diskurálni és segíteni egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!