Samsung Galaxy minimen a facebook használatáról lenne kérdésem sürgősen?
Figyelt kérdés
még régen a benne lévő Market alkalmazásokból letöltöttem,jó is volt,de sajnos gondoltam eggyet,hogy frissitem a google play-röl.de sajnós ez rosszabb nekem.a képfeltöltéssel van a gondom,hogy a régi programnál megkérdezte,hogy melyik albumba szeretném tölteni,ez az új meg autómatikusan csak az üzenőfalra rakja ki.sehol nem birom megváltoztatni.mit lehet tenni?sürgős lenne!köszi2012. júl. 20. 14:13
1/2 anonim válasza:
Töröld le a mostanit, szerezd be valahonnan a régebbit és tedd fel azt. Aztán meg ne frissítsd le.
2/2 A kérdező kommentje:
nem tudom mi volt a neve pont,na meg ugyanonnan van,de csak ez az újabb facebook for android a neve
2012. júl. 20. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!