Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol lehet venni új Alcatel...

Hol lehet venni új Alcatel Mandarina Duck mobiltelefont és mennyibe kerül? Nem baj ha nem Magyarországról írtok.

Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 16:33
 1/3 A kérdező kommentje:
Már néztem a netten és nem ugráltatok mást de itt tényleg nem lehet kapni sem szaküzletben sem sehol.Nem kell azért undoknak lenni.Amilyen hirdetéseket kaptam a netten már el voltak adva.Na mindegy ha nem akartál segíteni akkor minek válaszoltál.
2010. szept. 8. 20:07
 2/3 anonim válasza:

11.000 - 12.000 Ft körüli. De egyébként, nekem ilyen volt, és nem ajánlom. Sokszor lefagy, meghülyül, és igazából gyerek telefon. Én is 5.o. - ban kaptam. Bár szerintem ma már nem lehet (szerencsére) ilyesmi telefonokat kapni. Én személy szerint nagyon megjártam vele, szóval nem ajánlom.

A vélemény, ha nagyon kifejező szeretnék lenni: "Kínaiak szövetkezése a táska gyártókkal."

2011. jan. 19. 19:27
 3/3 anonim válasza:
Különben barátnőmnek is hasonló volt, de neki is hamar elromlott. Mondjuk neki más modell volt, de végül si ez nem lényeges. Mandarina Duck TELEFONT ne vegyél, maximum táskát. (Előző válaszoló.)
2011. jan. 19. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!