Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » T-mobile-tól melyik készüléket...

T-mobile-tól melyik készüléket vásárolnék androidosat és nem tudok dönteni! Melyiket válasszam és miért?

Figyelt kérdés
Olyan 45ezer forint a felső határ és az ismerőseim között rengeteg samsung van és több készülék közt nem tudok dönteni.Nem vetem meg egyiket sem ami jó márka tehát ha ti mást tartotok jónak azt javasoljátok.Ezek azok a készülékek amik főként számításba jönnek : samsung galaxy mini samsung galaxy mini2 sony ericson live.Ezek persze csak azok amik nálam versenyzők de javasoljatok amit ti tartotok legjobbnak ebben a kategóriában.

2012. júl. 19. 21:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Viszont amire nekem szükségem van azt megtalálom a mini 2 ben is és amit az SE live-ban még benne van annak nem látom számomra értelmét."

Nem sok olyan embert láttam még eddig aki hasonló áron a gyengébbet választaná.

Nemcsak telefonok terén.

2012. júl. 21. 02:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Miért választanád a gyengébbet? Ha van ugyanolyan árban jobb, akkor miért nem azt veszed?
2012. júl. 21. 14:04
 13/14 A kérdező kommentje:
Milyen szempontból tartod gyengébbnek a mini2-t?Az SE live nekem külsőre nem valami megnyerő és ezentúl mint mondtam amire szükségem van az benne van a mini 2 ben.Előlapi kamerára nincs szükségem videotelefonálni nem fogok mivel ismerősöknek sincs videotelefon funkciójuk.Ami a mini-ben van provesszor azzal a készülék gyorsan megy bírja a rá kiadott terhelést a többi tulajdonság pedig egyenlő szinten van ezentúl a pénz összegyűjtése is nagy probléma számomra ezért van hogy az olcsóbb jobb és tudja amit kell tehát ezért tartom számomra jobb választásnak a mini2-t.Ezentúl a samsungot én nagyon jó és megbízható márkának tartom és a tapasztalataim is ezek a Sony is jó és megbízható mivel az is jó márka és arról is hasonlóan jók a tapasztalataim.De a döntés már megtörtént és elég makacs személy vagyok ebből következik nem valószínű hogy megmásítom a döntésem.Az az 1 esély van arra hogy mást választok ha a mini2 drágább lesz mint a live viszont ha ez bekövetkezik akkor komolyan fontolóra veszem hogy mit vegyek.Köszönöm mindenkinek a tanácsokat és véleményeket! :)
2012. júl. 21. 14:05
 14/14 anonim ***** válasza:

"Milyen szempontból tartod gyengébbnek a mini2-t?Az SE live nekem külsőre nem valami megnyerő és ezentúl mint mondtam amire szükségem van az benne van a mini 2 ben."

Vedd a mini 2-t azt kész, de nem értem mi a töknek kellett feltenni ezt a kérdést, ha már eldöntötted és nem hallgatsz itt senkire?

2012. júl. 21. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!