Légyszi mondanátok jó játékokat Samsung Galaxy s 3ra? (14/l)
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok amit le lehet tölteni a Play Áruházból. :)2012. júl. 19. 17:21
11/13 anonim válasza:
hello nekem is s3am van es kb 13 gamem van rajta pl:
blood and glorY (nekem nagyon tetszik ), cs portable, race of chaimpion, amazing spiderman, dinosaur hunter, gta3, amoba,dungeon hunter 2, es a kedvencem a samurai II vengeance. En a pes2012 probalom meg rarakni de vmiert nem megy .Elinditom es semmi szoval erre a procira lehet h meg nincs ilyen felbontsba vagy nem tudom. De ottvan pl meg amit mondtak a nova 3 ami nagyon szep grafikaval rendelkezik vagy amodern combat 3 vagy need for speed, call of duty. Vegulis az s3mar feler egy laptop teljesitmenyevel vagy egy gyagyibb pcvel.
12/13 anonim válasza:
Valaki linkeljen be egy linket ahol letudom szedni a n.o.v.a. 3-at galaxy s3ra. Koszonom es ne eplayes legyen vagy fizetos.
13/13 anonim válasza:
Max Payne szerintem mindent visz! ;) Mass Effectből is van egy androidos változat azzal mg el lehet lenni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!