IPhone 4 vagy Sony? Xperia S-t vegyek?
Figyelt kérdés
Legalább birnia kéne 3 évig, és melyik jobb 3 hét múlva veszek telefont és nemtudom melyik a jobb??.. menyi az esély a sony-nál hogy sárgulást kapok (mármint szar telót adnak oda) ???!!!!2012. júl. 18. 16:58
11/15 Vagra Ádám válasza:
Tesztek alapján az android stabilabb a mac- nél, és ez a valóságban is így van. Nem csak azért írom ezt mert rühellem az IPhone-t, hanem mert itt van a kezemben az Xperia S és még egyszer sem akadt meg, nameg az IPhone nem az a kategória mint a Sony.
12/15 anonim válasza:
Ha megnézed ezt a videót egyszerű a választás. A videóban a iphone4s-t(a síma 4-es az szarabb.) hasonlítja össze a Sony Xperia S-el. Én isnkább a sony-t ajánlom mivel az android sokkal jobb rendszer, jobban személyre tudod szabni...
13/15 anonim válasza:
Ezen a videón csak a tulajdonságokat írja le, kiváncsi lennék a két telefon használatára is. Az iOS is testreszabható, Jailbreakelni kell ami egy kattintásból és kb. 5 percből áll. Sosem fogom megérteni, hogy az android úgy fikázza az iOS-t(amit le is másoltak), hogy az androidnak nem sikerült olyan piaci részesedést elérni több mint 100 telóval, mint az iPhone-nak 5 telefonnal. Érdekes, miért is van ez? A márka hatalma? a nagy büdös lószerszámot. Fogtál már kezedben iPhone 4s-t? Egyszerűen nem rakod el zsebbe ha mondjuk buszon ülsz, mert fognod kell a kifinomult desing és a rendkívül jól optimalizált rendszere miatt. Állítom, hogy az iPhone 4 kamerája (5mp) jobb képeket csinál mint az xperia s, emellett még ha a kezedben is fogod felfigyelnek rád az emberek, mert tudják hogy jó a stílusod, mert ilyen telefonod van. Az androidról ez tutira nem mondható el.
14/15 anonim válasza:
Szerintem Xperia S-t vegyél. Ha ennyi pénzt kiadsz egy telóért akkor mit fogsz nézni? Hogy stílusos legyél vagy hogy egy jó telefont vegyél a pénzedért?
15/15 anonim válasza:
Az IPhon-nál csak a márkát fogod megfizetni.
Ugyan úgy törik mint az S vagy P vagy egy LG...
(Szerintem nem éri meg még 133 ért sem Iphont venni bár ez nagyon jó ár...)
Volt már a kezemben IPhone. Nem rossz telefon szép okos gyors akárcsak a korban lévő okostelefonok.
Az S szerintem jobb. ( szebb a képe meg én az aandroidhoz vagyok szokva ) és még olcsóbb is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!