Miért nem tudok USB-n keresztül satlakozni a telefonnal a géphez? Samsung L700
Figyelt kérdés
Többször telepítettem a programot a gépre. De már volt egy másik samsung programm telepítve. Most nem tudom mit csináljak, de sem az egyikkel , sem a másikkal nem tudok cstlakozni.
És már nagyon ideges vagyok, mert ma kaptam ezt a telefont és nem hiszem le, hnem lehet használni.
2009. júl. 13. 19:45
1/10 anonim válasza:
Szerintem töröld le mind a két progit,és próbáld újra feltelepíteni.
2/10 A kérdező kommentje:
Már megvolt...
2009. júl. 13. 20:14
4/10 anonim válasza:
Olvasd el a használati utasítást! A 38. oldalon kezdődik az USB használata:
Mindig ki kell választanod a Beállítások →
Telefon beállítások → USB beállítások menüpontban a csatlakozás módját!
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor visszaviszem és cseréljék ki, de utálom, h már semmit nem lehet hiba nélkül megvenni...
2009. júl. 13. 20:26
6/10 anonim válasza:
A helyzet az hogy egy sima uninstall nem elég, el kell távolitani kézzel a reg. fájlokat is ami a régi eszközhöz tartozott. run/regedit/hkey_local_machine/software/ ott megtalálod az USB eszköz fájljait. Ha ez sem segit akkor távolitsd el az eszközkezelőből az USB eszközöket az összest, majd inditsd újra a gépet. Magától megtalálja ha bedugod az USB-t és akkor kell telepiteni majd.
7/10 A kérdező kommentje:
Már elovastam a kicsi tályékoztatót, amit kaptam a telefonhoz és úgyanaz volt benne, amit elküldtél. És beálítottam, a csatlakozás módját is.
2009. júl. 13. 20:29
8/10 A kérdező kommentje:
Jaj köszönöm szépen mindenkinek:) Sikerült!
Hiába azért tényleg jobb ezeket az elektronikus dolgokat a férfiakra bízni.
Bár azért most sikerült egyedüli is:)
2009. júl. 14. 14:33
10/10 A kérdező kommentje:
hhhűűűűűhhhhaaaaaa
kösz a felfedezést...
2010. jan. 2. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!