A HTC nem noname márka?
Figyelt kérdés
Kinéztem magamnak a One X készüléket és nem vagyok benne biztos, hogy jó választás-e, mert eddig csak Sony telefonjaim voltak. A HTC minőségi márka?2012. júl. 16. 21:40
11/20 anonim válasza:
Ez a túl vannak árazva hülyeség, szinte hardveresen ugyanolyan erős pl. a HOX, mint az SGS3, és a HOX már 160k-ért kapható, SGS3 meg 200k körül, és akkor az Samsung, nem egy top márka.
HTC meg tényleg minőség, jól van összeszerelve, jó anyaghasználat, azért ezt meg kell fizetni.
13/20 anonim válasza:
Enyhén tényleg túl vannak árazva, mert már elvannak szállva attól, hogy ők a HTC.
14/20 anonim válasza:
HTC nem egy ősi márka, mint a nokia vagy a motorola a mobil világban, de mióta jelen van,azért eléggé berobbant, és én mindig jó kritikákat olvastam róla, pont ezért is vettem anno én is HTC Sensationt, azóta is tökéletesen elégedett vagyok vele, nagyon jó minőség, és a felhasználói élmény is pro. Egyébként telefongyártók közt amiket forgalmaznak szolgáltatók, azok egyik sem noname. HTC, Sony a két legjobb szerintem. Régebben nekem is Sony ericcsonok voltak, azokat is nagyon bírtam. Az meg hogy a HTC-knek magas az ára jó,mert exkluzív, nem mindenkinek van olyanja.
15/20 anonim válasza:
Előző: A HTC van legalább olyan régi márka, mint a Sony.
16/20 anonim válasza:
Hi-Tech-Computer. Igen tudom hogy van, de a mobil érában nem anynira régi. Talán a HTC-nek voltak az első érintőképernyős produktjai mintha olvastam volna valahol. De telefonoknál csak kb 2009 óta van ismerve kb.
17/20 anonim válasza:
Első Androidos telefon volt HTC gyártmány (HTC Dream), első érintőképernyős mobilhoz úgy tudom semmi köze a HTC-nek, de alapból mindig veszekednek, hogy melyik volt pontosan az első olyan mobil.
Egyébként az nem mond olyan sokat, hogy ők voltak az elsők, nem ez miatt jó valaki, Nokia is mi mindenben volt első, meg mekkora márka volt, most meg szarokat is gyártnaka (kivéve WP7) és még pénzügyileg is szarul állnak.
18/20 anonim válasza:
Világ márka , csak az a baj , hogy túlvannak árazva és hamar elromlanak
19/20 anonim válasza:
"hamar elromlanak"
esetleg ez tapasztalat?
20/20 anonim válasza:
Nekem már fél év óta megvan a Sensarionom, de semmi baja nincs ,megy mint az álom. Minden gyártónál akadnak szériahibás darabok, attól még nincs értelme szerintem az egész márkát lehúzni. Mobiltesztekben mindig maxpontosak a készülékeik, én is ezért választottam anno HTC-t a sok Sony Ericson és nokia után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!