A HTC Google Nexus One jó telefon?
Inkább nem, elég régi már.
Mennyit költenél rá, biztos van ennyiért jobb.
Olvassátok el legalább mielőtt válaszoltok :D Egy Nokia 5530ast akar elcserélni rá.
Szerintem egy jó csere lenne. A Nexus One pedig egy jó telefon (ellentétben az 5530as nokiával. Bocs ebből a szériájából a nokiának ez nagyon nem a kedvencem :) )
A "csere" nem biztos, hogy telefon-telefon csere lenne.
Attól függ egyébként, hogy mennyi a keret.
Ha max 40 ezer, akkor teljesen felesleges, mert a live-mini-mini pro trió ugyan azt a szintet hozza.
2 gond van vele:
-Amoled kijelző
-Szoftveresen már nem egy friss jószág, de custom rommal még ma is megállja a helyét, mint középkategóriás teló.(ez csak akkor gond, ha nem értesz hozzá)
Továbbá: A HTC nem egy nagy kamerabajnok, jó ideig szartak a szoftveres algoritmusra annak rendje és módja szerint, mert úgy voltak vele a háznál, hogy nem azzal kell domborítani.A trackball marha jó, de idővel cserélni kell.
A Nokia 5530-asnál viszont tuti, hogy ezerszer jobb lesz, efelől nincs kétségem.
Nokia 5530-nál minden jobb, de ha valaki egy Trabantot akarna cserélni Opel-ra, miközben ugyanannyi pénzért már Ferrari-t is vehetne akkor hülyeség lenne Opel-t venni, ha ugyanannyiért van jobb is.
Itt is ez a helyzet, a réginél milliószor jobb, de ugyanennyiért sokkal jobb van már.
Remélem te sem gondoltad azt, hogy valaki egy az egyben odaadta volna neki a Nexus One-ját egy 5530-ért cserébe, itt a kérdező is biztos arra gondolt, hogy le akarja cserélni, nem elcserélni.
a kérdező vagyok!nekem írt egyszer egy csávó hogy nem cserélném-e el egy HTC Google Nexus One-ra
Én meg mondtam hogy lehet és küldjön róla képet de még nem küldött
és nem nagyon jutott eszembe hogy ez milyen telefon és ezért kérdeztem hogy jó telefon-e?
Ha nem küldött képet, és egy Nexus One-t akar cserélni egy 5530-ra, akkor vagy totál hülye, vagy valami olyan esztétikai, vagy hardveres hibája van, amitől eleve felejtős lehet a biznisz.De az is lehet, hogy találta a telót valami bokorban, még nincs letiltva, és gyorsan elcseréli valamire.Passz.Milyen tartozékok járnak hozzá?Doboz, számla, garipapír(akár érvénytelenül is), töltő, adatkábel, headset?
Továbbá: hogyan hirdeti?Függőként, vagy függetlenül?
Ha képet nem akar küldeni, akkor max élj a személyes kipróbálással, vagy vedd rá, hogy megnézhesd élőben is, ha nagyon kell.
Én is erre gondoltam hogy lehet hogy valami hibája van és azért és azért akarja elcserélni,de amúgy még most se írt vissza.Miindegy inkább hagyom az egészet!
Azért köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!