Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb telefon? Xperia...

Melyik a jobb telefon? Xperia Sola vagy Xperia U?

Figyelt kérdés

A kettő közül kellene választanom, de nem tudok. Az egyikben nincs előlapi kamera, de bővíthető a memóriája, a másikon viszont van előlapi kamera, de nem bővíthető a memóriája.

Ezért a ti véleményetekre vagyok kíváncsi, hogyha tehetnétek melyiket választanátok?

2012. júl. 16. 18:25
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Egy darab zenét nem szoktam hallgatni, a beépítetteken kívül nem lenne rajta más zene. Fényképeznék, videóznék a telefonnal, felraknék rá jó pár játékot és alkalmazást, de a zene ki van lőve, az egy kb-ot nem foglalna. Most is elférek egy 1gb-os SD kártyán, csak ugye ez a telefon nagyobb videót és képet készít, ezért kétkedem, meg ugye ezen játékok is lennének.

Elég erre a 4gb? Mégegy kérdés: hogyan tudnám olcsón megvenni? Telenornál havidíj nélkül 74 ezer...

2012. júl. 16. 20:39
 22/25 anonim ***** válasza:

U-nak van 4gb helye amúgy amit leírtál bőven elég fél gigára elférnél szerintem.

Kifejtenéd nekem hogy miért játék telefon az U hogyha nincs lehetőség memória bővítésre ?:)

2012. júl. 16. 20:45
 23/25 YourDestiny ***** válasza:

Lehet, kicsit túloztam, de azért 4 GB memória mellé illett volna egy SD. Kicsit amolyan erőteljesen átlagfelhasználóknak vagy csajoknak való telefon.

Kérdező: Ha hosszú távra tervezel, akkor gondold meg. Lehet, hogy később fájni fog a fejed, ha kell majd a hely. Egy HD videó nem kis helyet foglal. Ha elkezdesz videózgatni... nem is tudom. Ha van rá lehetőséged, akkor szerintem maradj a Solánál.

2012. júl. 16. 21:19
 24/25 anonim ***** válasza:
A webshopban csak 71 ezer, annyit megér.
2012. júl. 16. 21:27
 25/25 anonim ***** válasza:

Igen amúgy a Sola mindennek ellenére jobb.

Ezért egyébként szerintem nem követ rossz taktikát a Sony. Lefedik a piac nagyját, hasonló, de erős hardverrel, megkönnyítve az optimalizációt, mindezt relatíve kellemes áron.

Belépőnek a U, az átlagfelhasználóknak, Sola azoknak akik kicsit többet kihoznak a telóból, P a minőségi anyagok szerelmeseinek, S, Ion pedig a techhead kockáknak. Ráadásul jönnek a strapafonok is. Én szurkolok a Sonynak, eddig nagyon meggyőzőek.

2012. júl. 16. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!