Alcatel Ot-990-en nincs gps jel. Mi lehet az oka? (Többi lent! )
Sziasztok!
Kérdésem a következö lenne. Vettem egy Alcatel Ot-990-es mobilt,mint tudjuk Androidos a készülék. Feltettem rá IGO-t mert hát Androidra jó az IGO szoftver. Elindítom be is tölti és miután kiválasztom az útvonalat a készülék azt írja hogy GPS jel keresése,és csak írja meg írja de nem talál... Mielött még az a válasz érkezne hogy házban vagyok falak között,hát nem. Mertkimentem szabad ég alá is és nem talál semmi jelet. Wifit is bekapcsoltam hátha onnan is behatárolja magát de semmi! Rossz lenne a teló GPS-e? Vagy valami elkerülte a figyelmem? Ha valakinek van ilyen tapasztalata vagy tud valamit ezügyben annak várom válaszát.
Előre is köszi!
1. Válaszoló: Bevan kapcsolva a GPS :)
2. válaszoló,rendben kipróbálom mindenképp hátha,és köszönöm a válaszokat!! :)
CGmatula
Valóban megoldotta a problémát... Igaz szerencsére nem kellett olyan sok idöt várni csak max 4-5percet... Köszönöm mégegyszer!! Üdv! :)
Ez változó, van amikor egyből talál, van amikor elég sokáig keresi.
Haverommal ugyanolyan a telónk ugyanazzal az igo-val nekem hamarabb talált, fura mi? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!