Super Amoled vagy LED-es TFT kijelző?
2 közül Super Amoled de annak is az RBG változata.
Yupiter
Nah, megtaláltam a linket, amit kerestem, be fogom linkelni!
LED backlit, TFT-LCD, más LCD, tök mindegy, mind jobb technológia, mint az amoled. Szerintem ezt az egyik kérdésnél már megvitattuk. Google-zni kellett egy kicsit. Az amoled egyetlen előnye az alacsony energiafelvétel, hátránya egy egész lista van. Én személy szerint a Super LCD-ket tartom a legjobb kijelzőnek, bámulatos!
Nézd meg az amoledet bal oldalon. Láttál már te lila tengert, lila eget és vörös sziklát?
MINDENKINEK ajánlom figyelmébe, hogy nézze végig ezt a cikket:
A képeken jól látható, színek terén milyen csúnyán elbuknak az amoled kijelzők. Teljesen abszurd színvilág. Elég bizonyíték?
Kösz a linket, pont ilyen telóm volt, mármint Samu Wave II.
Ugyhogy tudok róla mesélni, és én is pont ezért vettem meg, de élőben valami hihetetlen, mennyire erősíti a színeket, és ezt nem pozitivumnak mondom... Nem olyan extra az, amilyennek kinéz, de egyébként nem rossz, csak színez mint az állat, persze szinerősitésre gondolok...
De ebbol azt szüröm le, h az amoled még attól is rosszabb, pedig drágább O.o
De nem a képernyő miatt adtam el, hanem a rendszer miatt /bada/, váltani akarok androidra :)
Egyébként az amoled képe homályosabb is, de ezt csak akkor látod, ha van mivel összehasonlítani. Továbbá sokszor leírtam már, hogy a fehéren elég rondán jeleníti meg fekete alapon, és ezt az idegesítő pöttyösséget látom (bal oldal), ha alaposan megnézem:
Itt pedig jobb oldalt:
Félre ne értsen senki, nem nézem én semmibe ezeket a kijelzőket, de talán bizonyos gyártóknak nem kéne ennyire erőltetni. Ízlések különböznek, nekem nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!