Hogyan kell egy apk fájlt vagy egy mappát egy androidos telefonon a memóriakártya gyökérkönyvtáráva másolni? Astro-val szeretném csinálni, mert az van de mással sem tudom
egyébként igo my way navigációs szoftvert szeretném rátenni a telefonomra, és azt írják hogy: Másold a telefonodnak megfelelő felbontású .apk fájlt a memória kártya gyökérkönyvtárába.
2. Másold az iGO mappát a memória kártya gyökérkönyvtárába.
3. Telefonon belül indítsd el az .apk fájlt valamilyen fájlkezelővel (Pl. Astro) és telepítsd az alkalmazást.
nem tudom megcsinálni :(
hol van az apk fájl?
Gépen? Akkor rákötöd a telefonodat a gépre usb háttértárként majd egy mappába (amelyikbe akarod) bemásolod az apk fájlt. Ezután a telefont lecsatlakoztatod a gépről, megnyitod az astro-t, megkeresed az apk fájlt (amelyik mappába tetted...) Ráböksz egyszer majd megkérdezi a telefon, hogy telepíted? Ekkor igent nyomsz.
Persze ehhez engedélyezve kell lennie Beállítások/Alkalmazások menüben az Ismeretlen forrásoknak (tehát pipáld ki).
köszömöm szépen! :))
én túl bonyolultan gondolkodok köszi mégegyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!