Kovipetya kérdése:
Milyen telefont ajánlotok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Olyan telefon érdekelne ami nem drága és jó. (sok mindenkinek) Ami legyen megtalálható benne:
Wi-fi
Jack-dugo
Memória bõvíthetõség - microSD
Magyar nyelvũ menü
Touchscreen
Bluetooth
Zenehallgatásra lenne másodszámban!
Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 15. 22:40
11/19 anonim válasza:
"melyik univerzumba? Mert ebben biztos nem!"
Gondolom a samsung galaxisban...
12/19 anonim válasza:
szerintem az ace2 tökéletes... mi a baj vele?
13/19 anonim válasza:
Utolsó:
Az ára...
"50 rugó felé ne nagyon menjünk"...
14/19 anonim válasza:
Akiket lenyomtak a márkahuszár vérpistikék, felpontoztam.Pacsi srákok.
Kérdező: ahogy már a második hsz-ben ajánlottam, továbbra is kitartok az SE Live mellett.Vagy az OT-995, ha tepsi teló kell erős hardverrel.Zenelejátszót és equalizert úgyis lehet letölteni olyat, amilyet akarsz/találsz.
A márkahuszárokra meg nem kell hallgatni.
15/19 anonim válasza:
SE Live, Mini pro.
Ezek jó telefonok.
16/19 anonim válasza:
igwn az SE Live with walkman tényleg jó, főleg a zenehallgatásra. ebben a kategóriában van még a xperia mini is, de az inkább kisebb és kompaktabb, e kettő közül lenne érdemes választani
17/19 anonim válasza:
igen az SE Live with walkman tényleg jó, főleg a zenehallgatásra. ebben a kategóriában van még a xperia mini is, de az inkább kisebb és kompaktabb, e kettő közül lenne érdemes választani
18/19 anonim válasza:
Igen, igazad van de csak azért mert az elsőre elírtad az igent nem kell még egyszer leírni az egészet.
19/19 A kérdező kommentje:
Rendben, Live with walkman lesz úgy érzem, köszi a válaszokat! Normális válaszokra ment a + !
2012. júl. 26. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!