Ismer valaki ilyen telefont?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy ősrégi Nokiám ('99-es), és le kéne már cserélni valami érintőképernyősre.
Mivel benganagy ujjaim vannak, legalább 3,5 colos képernyő kellene. Valaki tud ekkora telefont, aránylag olcsón? (Max. 80-90K)
Köszi :)
2012. júl. 15. 18:04
3/7 anonim válasza:
Második vagyok. ha a P túl drága akkor a Xperia U is jó csak annak kisebb a kijelzője.
4/7 anonim válasza:
90-ig bezárólag:
Alcatel OT-995 (50 a T-nél), SE Xperia Arc S, vagy használtan már lehet ennyiért venni akár egy SGS2-t is, vagy talán egy Note-ot 90 környékén, de azzal elég vicces telefonálni.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, közben szerintám ráakadtam (ezennel is köszönöm a bátyámnak) a szerelmemre:
Samsung Galaxy S Wifi 4.2
2012. júl. 15. 21:03
6/7 anonim válasza:
én 80.000 forintért vettem iPhone 4-et. Használtan könnyen kapsz 90 alatt, és bár sokan mondják fujj használt teló semmi baj nincs vele.
7/7 anonim válasza:
Ugye tudod hogy a Galaxy S Wifi az nem telefon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!