Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlotok egy...

Milyen telefont ajánlotok egy 16 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Főképp telefonálni, netezni, zenét hallgatni, videókat nézni meg játszani lehessen rajta... és nem utolsó szempont h vmennyire csajos legyen. érintőképernyősre gondoltam. (nem igazán értek a telefonokhoz meg h miket kell nézni vásárláskor ezért raktam ki ezt a kérdést!!!)

2012. júl. 15. 15:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
nehogy vegyél galaxy ace vagy valami hasonlóan olcsó galaxynak csúfolt szörnyeteget :D
2012. júl. 16. 17:45
 22/27 A kérdező kommentje:
Samsung Galaxy S 3??????????????????????,
2012. júl. 18. 09:37
 23/27 A kérdező kommentje:
vagy Sony Xperia Arc S??????
2012. júl. 18. 09:41
 24/27 anonim ***** válasza:

Ja, hogy nem szarozunk?

Ha már hajlandó vagy kiadni egy vagyont S3-ra akkor már jobban járnál egy HTC One X-szel, több alkalmazás van rá és a kijelzője is szebb, jelenleg az egyik csúcs. Fehérben még egész nőies is.

2012. júl. 18. 10:02
 25/27 A kérdező kommentje:
Nem a szarozásról van szó hanem arról h ezeket kínálja fel a szolgáltatóm ami azt jelenti h le tudom cserélni a régi telómat teljesen ingyen (esetleg vmi kevés aktiválási dij fejében) ilyen pl. a sony xperia arc s. viszont a samsungnál 50 eurot rá kell fizetnem ami annyira nem drága sztem. megnézem akkor ezt is hátha ez is ott van a listán.
2012. júl. 18. 12:55
 26/27 anonim ***** válasza:

Ja hogy értem. Akármennyire is nem vagyok kibékülve a az S3-mal 50 euroért zsírkirály vétel, mégiscsak csúcskategória. De ha ugyanez működne One X-szel ugyanennyiért én azt választanám.

Az Arc S közép-felső kategóriás készülék, nem rossz darab, de az S3 értelemszerűen lényegesen jobb.

2012. júl. 18. 13:06
 27/27 anonim ***** válasza:
én is one x-et ajánlanám inkább. Vagy jó választás a htc one s.
2012. júl. 18. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!