Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia Ray, HTC Rhyme vagy...

Xperia Ray, HTC Rhyme vagy Nokia N9? És miért?

Figyelt kérdés

A specifikációt én is elolvastam, teszteket is nézegettem, szinte már rongyosra olvastam mindent, de örülnék néhány sajátos véleménynek is, + ha írjatok konkrét indokot légyszi, hogy szerintetek melyiket miért, vagy melyiket miért nem éri meg. Az árat ne nézzük most, hogy túlárazott meg ilyesmi, 100-110 ezerig minden belefér, viszont nem akármi. Válogatós vagyok, sajnos ez van, ők hárman tetszenek, a többiben egyszerűen nem fogott meg semmi:)

Szeretnék jól dönteni, segítsetek! Köszönöm.

2012. júl. 15. 12:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Fél éve boldog tulajdonosa vagyok egy N9-nek! Nem egy tucat cucc, és nagyon sokat tud. Alkalmazások terén sincs okom panaszra, annyi hogy nincs annyi alternatíva. A kijelzője pedig nagyon szép, pixeleket csak nagyon közelről látni ( de hát ki nézi úgy a telefonját?! ), szépek a színek, nem túlszaturáltak, stb. Kamerája is egész jó képeket csinál, pl. ezen az oldalon csak N9-el csinált képek vannak (utómunkálattal). Szóval én N9-et ajánlanám.
2012. júl. 20. 12:57
 12/13 anonim ***** válasza:
... elfelejtettem linkelni: [link]
2012. júl. 20. 12:57
 13/13 anonim ***** válasza:

Hello!

Én 2hónapja használom az N9-et(androidról váltottam)és csak ajánlani tudom.A kijelzője gyönyörű,és szép képeket is csinál de ezt elöttem megnézhetted,az aksi is jól bírja a "megpróbáltatásokat".Mielött megvettem énis gondolkodtam a Ray-en,de az számomra egy más kategória.Maga a kialakítás sem volt szimpatikus sem az anyaghasználat.A HTC-vel még nemtalálkoztam,de a tesztet nézegetve azt sem tartom egy lapon említhetőnek a másik kettővel szemben.Visszatérve a Nokiára,a rémhírekkel ellentétben a frissítések is jönnek szépen szoval szerintem menj és vedd meg a Nokiát!;)

remélem tudtam segíteni

2012. júl. 23. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!