Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Olyas fajta típusú telefonokat...

Olyas fajta típusú telefonokat keresek, ami olyan sok nyomógombos mint a BlackBerry Bold. Ismertek ilyet?

Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett ez a sok nyomógombos telefon, szeretnék is egyet magamnak, de a BlackBerry elég drága. Tudna valaki ajánlani nekem ilyen típusút csak nem BB-be, hanem mondjuk Nokia, Samsung, vagy akármilyen másba?! Előre is köszönöm!!

#telefon #Samsung #Nokia #Blackberry #sok nyomógombos telefon
2012. júl. 13. 23:02
 1/5 anonim ***** válasza:
írd be a google-be,hogy qwerty billentyűzet.
2012. júl. 13. 23:10
 2/5 anonim válasza:
58%
htc chacha, vagy amit tőlem tegnap elloptak, azt mondjuk nagy ritkán találni újba mert már 3 éves modell, de veri a mostani okostelók nagy részét vagy ugyan olyan tudása van HTC SNAP, vaterán használt van, ha még nem volt szívesen ajánlom, kényelmesek a gombjai, wifi, 3g van. ha nem fontos a tudás, akkor nokia asha vagy c3
2012. júl. 13. 23:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Így gyorsan csak ezeket találtam de BlackBery-ben vannak olcsóbb típusok is mint például a BlackBerry 8520 .

Nokia Asha 302

Nokia E6-00

Nokia C3-00 gray

Nokia E72

Nokia E5

Nokia X2-01

Sony Ericsson Txt

Sony Ericsson Aspen M1i

Samsung S3350 Ch@t 335

Samsung C3222 Ch@t 322

Samsung E2222

Samsung B7330 Omnia Pro

Samsung B3210 CorbyTXT

Huawei G6150 Smile

LG GW550

Htc S521 Snap

A telefonoknál nem néztem árat csak a kialakítást .

2012. júl. 13. 23:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Sony Ericsson Xperia Mini Pro, bár ez nem pont olyan kialakítású.
2012. júl. 14. 12:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Juj, nagyon szépen köszönöm a válaszokat!! Rögtön utánuk is nézek hogy milyenek! :))
2012. júl. 14. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!