Olyas fajta típusú telefonokat keresek, ami olyan sok nyomógombos mint a BlackBerry Bold. Ismertek ilyet?
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett ez a sok nyomógombos telefon, szeretnék is egyet magamnak, de a BlackBerry elég drága. Tudna valaki ajánlani nekem ilyen típusút csak nem BB-be, hanem mondjuk Nokia, Samsung, vagy akármilyen másba?! Előre is köszönöm!!2012. júl. 13. 23:02
1/5 anonim válasza:
írd be a google-be,hogy qwerty billentyűzet.
2/5 anonim válasza:
htc chacha, vagy amit tőlem tegnap elloptak, azt mondjuk nagy ritkán találni újba mert már 3 éves modell, de veri a mostani okostelók nagy részét vagy ugyan olyan tudása van HTC SNAP, vaterán használt van, ha még nem volt szívesen ajánlom, kényelmesek a gombjai, wifi, 3g van. ha nem fontos a tudás, akkor nokia asha vagy c3
3/5 anonim válasza:
Így gyorsan csak ezeket találtam de BlackBery-ben vannak olcsóbb típusok is mint például a BlackBerry 8520 .
Nokia Asha 302
Nokia E6-00
Nokia C3-00 gray
Nokia E72
Nokia E5
Nokia X2-01
Sony Ericsson Txt
Sony Ericsson Aspen M1i
Samsung S3350 Ch@t 335
Samsung C3222 Ch@t 322
Samsung E2222
Samsung B7330 Omnia Pro
Samsung B3210 CorbyTXT
Huawei G6150 Smile
LG GW550
Htc S521 Snap
A telefonoknál nem néztem árat csak a kialakítást .
4/5 anonim válasza:
Sony Ericsson Xperia Mini Pro, bár ez nem pont olyan kialakítású.
5/5 A kérdező kommentje:
Juj, nagyon szépen köszönöm a válaszokat!! Rögtön utánuk is nézek hogy milyenek! :))
2012. júl. 14. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!