Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés

Na jó. Már a harmadik kérdésemet teszem fel ezzel a témával kapcsolatban. Először biztos voltam benne, hogy a Samsung Galaxy S3 kell. Aztán rájöttem, hogy nagyon drága, úgyhogy biztos voltam benne, hogy a Sony Xperia S-t veszem. Nekem nagyon tetszik a Galaxy, és ha nagyon akarom akkor megveszem, hiába drága. Mondják, hogy csak vagánykodásra jó, de nekem tényleg tetszik. Nem a külseje. Nem mondom, hogy rossz, de lehetne jobb is. Kicsit olyan mint egy tepsi. Nem baj, hogy nagy. Nagy kijelzőjűt szeretnék venni, de jobban is megoldhatnák volna. És kár, hogy nincs feketében.Meg az a pentile technológia se lehet valami jó. De azt el lehet viselni mert nagy a kijelző, nem látszik annyira. Ínkább az tetszik ami belül van. Gomdolom láttátok a reklámot. Designed for humans, insipired by nature...Hetek óta ezen gondolkodom, átrágtam az egész netet, informálódtam, de még a pénz sincs meg. Eladok egy pár cuccot....ja igen 14 éves lány vagyok, és nem villogni szeretnék, csak nagyon beleszerettem 2 telefonba. Nem kell azt mondani, hogy egy ilyen kislánynak még nem való ilyen komoly, és ráadásul drága telefon. A sony meg jó és kész arról nincs mit mondani. Meg azok az NFC bogyók is tetszenek. De a lényeg az, hogy az egy sokkal komolyabb telefon, a sony beváltabb mint a samsung. Igazából azt várom, hogy valaki lebeszéljen a samsungról. Olyan mintha szerelmes lennék és tudnám, hogy az egyik megbízhatóbb, a másik meg egy bűnöző, tetovált, motorral meg minden :D, úgysem tartana sokáig, de nekem mégis az tetszik.

De a Sony is tetszik.

Attól is félek, hogy a Samsung nem tartana sokáig. Most egy olyan telefont szeretnék ami sokáig tart, évekig.

Mit gondoltok? Remélem nem hagytam ki semmit, így is sokat írtam. Előre is köszönöm a válaszokat.

2012. júl. 12. 23:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
meg tudnám venni olcsóbban a samsungot. szóval ha nem számít az ár, akkor melyik jobb? a sasmung galaxy s3 vagy a sony xperia ion?
2012. júl. 24. 19:03
 12/17 anonim ***** válasza:
Xperia ION. De ha az ár nem számít, akkor HTC One X.
2012. júl. 24. 21:07
 13/17 anonim ***** válasza:

Xperia S vagy Ion

Tényleg visz mindent, játékok is nagyon szépek, nem akad, és a Sony rágyúrt picit a képalkotásra, ami meg is látszik. Tény, hogy ez a Sony megállja a helyét :)

Ennél többet nem kívánok egy telefontól, pedig nem 14 vagyok :D

Nem cserélném le Samsungra az biztos! Persze ez csak saját szubjektív vélemény :)

2012. júl. 24. 21:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Az Xparia Ion az Xperia S nagyobb akkuval. 14 évesen amúgy "elég kicsi kacsók"-al rendelkezhetsz, márpedig az Xperia S (de a HTC One X főleg) nem kis kezekbe való. Ezért ajánlanám az Xperia P-t vagy Xperia Sola-t.
2012. júl. 25. 08:13
 15/17 anonim ***** válasza:

Az Xperia P tényleg praktikusabb, és eléggé ott van a hardvere annak is :)

Bőven elég mindenre! :)

2012. júl. 25. 08:57
 16/17 anonim ***** válasza:

Kicsit eltértetek a tárgytól :D

Bár azért erre én is kíváncsi lennék :)

Az én Xperia S-em 140 volt még, de normális munka mellett szerintem bárki megengedheti magának... Nekem ezt is megérte, megvan egy ideje.

De van aki csak jó helyre születik :)

2012. júl. 25. 15:36
 17/17 A kérdező kommentje:
nagy kezeim vannak, mert magas vagyok...
2012. júl. 25. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!