ZTE Skate vagy iPhone 3GS 8GB?
Melyik igen és miért vagy melyik nem és miért?
A Skate 140eu, a 3GS 170eu (ha az ár is számít).
Én azt mondom, az iPhone még mindig stabilabb, mint az Android. Szerintem minőségibb, de nem akarok elvakult Apple-fannak tűnni.
Ez csak tény, vagyis inkább vélemény.
Én az iPhone-t venném.
Mindazonáltal az Androidnak is megvannak az előnyei, csak a Skate elég rosszul van optimalizálva, a nagy kijelzőhöz viszonylag gyenge hardver (processzzor), ami néha akadozást eredményez. De én nem írom le az Androidot, aranyos rendszer.
Szerintem a 3GS, bár egy kicsit már az is elavult, még van hozzá szoftvertámogatás, nagyon kevés kivétellel az összes játék fut rajta. Jobban megéri, mert más a világa.
De hallgass meg más véleményeket is :)
Így van, ingyen letölthetők, bár nem mind :)
van fizetős is, de hát kb 250-300 forint. abba nem hal bele senki, sőt, a fejlesztőket is támogatja.
Na, iPhone lesz?? :)
Igen, már le van foglalva.
Ám az iPhone-hoz van magyar nyelvű menü vagy az angol tudássom kell majd felfrissítenem?:D
neeeeem, a 3GS-re is kint van a legújabb operációs rendszer, amiben benne van a magyar nyelv.
[link] itt vannak a funkciók, ha esetleg új még az iOS.
itt meg a 3GS specifikációja, bár angol, de a Languagesnél ott van a Hungarian ;)
hopp a specifikációról lehagytam a linket, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!