Melyik GingerDX-et tegyem fel a Sony Ericsson X8-asomra? (Bővebben)
Letöltöttem az xda-ról ezt a romot a kép alapján :
Azt szeretném megkérdezni hogy jó ez vagy kell hozzá más is? Előző verzió stb? Ha véletlen nem jó légy szíves küldjetek egy linket megbízható GingerDX 2.3.7 -ről!
Kernel verzió : 2.6.29 SEMCUser@SEMCHost #1
Az aksin 11W42 áll
Ezekkel a feltételekkel fel lehet tenni a Gingert minden kernel telepítés nélkül?
nekem a v028-as van mar 2 hete alap kernelen de nem szazas de nagyon gyors es sok ramja van szabadon
nekem a v019 tol v028 ig mind felvolt rakva es ez terszik a legjobban nem 100-as mert van mikor kifagy es ujraindul nagyritkan de csak ajalni tudom.
erosen ajanlom neked ezt az oldalt forum.se-portal.hu
És milyen? (Én meg frissítettem 021-ről 025-re, eddig minden rendben van)
Ha tényleg így kifagy néha, akkor én azt nem rakom fel, fagyástól agyhalált kapok... Azt egyáltalán nem nevezném akkor jól működő romnak...
Eddig jól működik. Egy - Két kifagyás igaz van , de pár mp alatt megindul :D
Nagyon gyors , jól néz ki . Az akkumulátorral is jól gazdálkodik , mivel ma 6-7 órát wifiztem és töltöttem le a Google Playről alkalmazásokat de mindössze 60%-ot merült kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!