Szeretném feltenni az android 2.3-ast Xperia X8-ra és azt tudom már hogy a SEUS-sal állítható vissza ha valamit elrontottam . Azt olvastam még , hogy gyári adatkábel kell. Az a gyári adatkábel ugye az amelyik az én esetemben töltőnként működik és ha kihúzom akkor USB a vége?
Értelmes válaszokat előre is köszönöm! Fikázást nem kérek csak azért kérdem mert nem a végén akarok koppanni , hogy kéne még hozzá egy adatkábel és nincs.
Az a gyári adatkábel ugye az amelyik az én esetemben töltőnként működik és ha kihúzom akkor USB a vége?
Igen ezaz.
2012. júl. 12. 11:40
2/9 anonim válasza:
nem fikázás, de ha nem tudod milyen egy adatkábel, akkor nem javaslom, hogy piszkálgasd a szoftvert
2012. júl. 12. 11:41
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a villámgyors válaszokat!
2. válaszoló: értem az aggódást de egyszer mindent érdemes kipróbálni ;)
Nem szeretnék 2.1-es androiddal rohangálni xD
2012. júl. 12. 11:46
4/9 anonim válasza:
Ne félj, semmi extra ez a rom csere, én is hülye voltam hozzá, azt sem tudtam mi az az android, aztán 1 hét múlva felraktam a 2.3.7-es romot. Belső memória semmire sem elég...
2012. júl. 12. 13:00
5/9 A kérdező kommentje:
Am xRecoveryvel vagy CWM-mel érdemesebb "dolgozni"?
2012. júl. 12. 13:04
6/9 anonim válasza:
A CWM-hez is fel kell rakni az xRecoveryt, ha jól tudom. Elvileg ezekhez az újabb romokhoz már CWM-kell. Én amúgy simán xRecoveryvel raktam fel az enyémet (gingerDX 2.3.7 (0.21b)) és rendesen felment. De azt ajánlják, hogy használd a CWM-et. Ahol én olvastam ott nem volt írva, így én nem azt használtam.
2012. júl. 12. 13:34
7/9 anonim válasza:
V018-tól feljebb már CWM-el kell mindenképp.
2012. júl. 12. 13:35
8/9 A kérdező kommentje:
És a GingerDX v028-ast h kell felrakni? Mehet egyből felfele vagy fel kell rakni a v021-est v valamelyik verziót előtte?
2012. júl. 12. 14:02
9/9 anonim válasza:
Mehet egyből a v028.
Ez csak a verziószáma, azaz nagyjából a 28. javított verzió.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!