Toutch. Facebook helyett m. facebook Android böngészőben?
Hogyan?
Az érdekelne hogy az android gyári böngészőmmel hogytudom elérni hogy toutch.facebook (kép: [link] helyett az m.facebook-ot (régebbi kép de a különbség látszik hogy hogyértem a kérdést: [link] töltse be a telefon
mivel sima "m."-nál nemkell annyit szórakoznia a képekkel és a grafikával így gyorsabblenne mint a toutch és ezért szeretném a sima m.-ot használni
tudom tudom.. opera meg hasonlók... de én a gyári böngészőt szeretném használni
A válaszokat előreis köszönöm
m.facebook.com ezen a címen tudod elérni, a második képen nem a m.facebook van hanem a zéró, a (t-mobilenál) ingyenesen böngészhető verzió.
az pedig 0.facebook.com
Van Android oprendszeres telefonod? Ha igen akkor kapd elő gyorsan és nézdmeg hogy ha beírod az m.facebook-ot akkor mit tölt be... Igen jóllátod az nem m.face hanem touch.face
jó lehet 0.-ot linkeltem képnek.. csak a különbség érzékelhetőségemiatt raktam be képet... a lényeg ugyan az marad
Az android böngészőbe akármilyen fb linket írsz be.. mindenképp touch.facebook-ot nyit meg
EZT-> [link]
és nempedíg a sima m.facebook-ot amit pl opera minivel lehet megnyitni
megnéztem, igazad van, bocsánat
DE
Akkor használj Operát, ahogy én is mert az alapböngésző sokkal rosszabb... Operából meg vígan böngészheted az m.facebookot. Egyébként szerintem praktikussági okokból van így, mert például a múltkor a sima szöveges facebookot böngésztem és véletlenül félre nyomtam és bejelöltem valakit. Na ez a touch verzióval nem nagyon fordul elő...
Mivel fejlesztem a telefon rendszerét így főzött romot használok amiben valami hiba van ugyanis sokszor nemtud az opera csatlakozni a kiszolgálóhoz ezért szeretném a gyári böngészőt használni... igen aztistudom hogy "akkor használjak másik romot" próbáltam sima 2.3-mat, cm7-en alapuló 2.3-mat és a swéd romot is próbáltam (zte blade-en) gyári rommal hibátlanul működik az opera csak a főzött romokkal nem.. viszont a gyár rendszermeg ritkasz@r és eszméletlenül lassú
most egy cm9-en alapuló ICS-t használok ennél nemjelentkezik sűrün a hiba de még ittis néha bedobja hogy nemsikerül csatlakoznia
ehhez már talán hozzátudok szokni amíg nemgondolja meg magát és nemcsinálja ezt minden üzenet elküldése elött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!