Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5228 frissítés hiba,...

Nokia 5228 frissítés hiba, mit tegyek? (a többi lent! )

Figyelt kérdés
Ma próbáltam frissíteni a Nokia telefonom, biztonsági mentés stb le is zajlott, de utána elkezdte frissíteni a szoftvert, és a következőt írta: A telefon újraindul, ne húzza ki a kábelt, meg ne piszkáljam. Utána később kíírta, hogy a telefon újraindul, de ha mégse történne ez meg, tegyem meg Én az újraindítást. Vártam 10percet, de nem történt semmi, mondom oké, újraindítok. Kikapcsoltam, de visszakapcsolni nem kapcsolt, próbáltam már mindenféle lehetőséget, kiszedtem az aksit meg be, meg minden ami elképzelhető az égvilágon.Tönkre ment a telefonom, mert ez a sz*r nem indult újra, és aztmondta akkor tegyem Én. Jó szoftverfrissítőt gyárt a Nokia!Van esetleg valami megoldás, ami megoldhatja a problémát?

#hiba #Nokia #frissítés. nokia 5228
2012. júl. 11. 17:34
 1/4 anonim ***** válasza:
jah... Várhattál volna még, mert nem egy sebességbajnok a telefon, valószínű még javában dolgozott. Van megoldás persze. Nem írom le mert hosszadalmas, és jobban jársz ha beviszed a szervízbe, feltesznek rá egy szoftot és jó lesz.
2012. júl. 11. 17:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem. És ezt a szoftvertelepítést esetleg egy GSM boltban is megtudják oldani?
2012. júl. 11. 17:51
 3/4 anonim ***** válasza:
magad is helyretudod rakni. Nézz szét a nokiaprogramok fórumon, mivel mit hogy... Ők is, ha foglalkoznak vele. Ha van garanciád a telóra, akklr vidd a szolgáltatóhoz, ha nem függetlenül vetted, akkor megcsinálják. Pontosabban meg kellene.
2012. júl. 11. 17:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha beviszem a szervízbe, ezt ott helyben megcsinálják? Vagy várnom kell hetekig egy frissítés/telepítésre?
2012. júl. 11. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!