Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan telefonál mobilon?

Hogyan telefonál mobilon?

Figyelt kérdés
Az, aki a határ közelében lakik, és már elég gyenge a magyar mobilhálózat, illetve a külföldi erősebb, ezért bejelentkezik a külföldi szolgáltató.

#hálózat #határ közelében
2012. júl. 11. 15:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Állítsd a szolgáltató választást kézire, akkor nem fog bejelentkezni a külföldi szolgáltató.
2012. júl. 11. 15:55
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor kézire kell váltani nehogy véletlenül a külföldi hálózaton keresztül telefonáljon az illető mert az máris drágább mivel a külföldi rendszert használja. Én amikor Szlovákiában voltam nyaralni szinte egy köpésre voltam a Magyar határtól akkor kézire állítottam a hálózatváltás funkciót és a magyar hálózatra váltottam. Mivel majdnem a hegy tetején voltam így könnyű volt használni a magyar hálózatot mert közepes jel erősséggel tudtam fogni.
2012. júl. 11. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!