Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek hülye vagyok,...

Szerintetek hülye vagyok, hogy most, hogy választhatok egy HTC One V és egy Xperia U között a HTC-t választanám CSAK a kinézet és a felhasználói felület miatt?

Figyelt kérdés
Nos egy új telefon vásárlása előtt állok ez a két kiszemeltem. Ugye az Xperia U dual core-os ami még a későbbiekben is jó lesz viszont a HTC-nek nem igazán van jövője az egy mag miatt mégis a HTC kinézete és felhasználói felülete annyira tetszik, hogy lehet, hogy a HTC választom...? Szerintetek nagyon hülye vagyok?

2012. júl. 11. 02:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

arra jó,ès senki nem mondta h. gagyi :)

én is U-t vennèk de az csak 4gb.Szerintem ezt nézd meg:sony xperia sola

2012. júl. 13. 10:33
 12/17 A kérdező kommentje:
Hmm igen az Xperia Sola-t is néztem :) Igazándiból szerintem ma bemegyek a T-mobil-ba és megnézem mind három telefont... Köszönöm a válaszokat ! Mindenkinek ment a zöld :D
2012. júl. 13. 11:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha a One V tetszik, vedd azt. Ilyen dolgokra egy mag is boven eleg. Nekem SGS3-am van, meg mellette egy Xperia Mini Pro, es a mini pro is boven eleg arra amire en hasznalok egy okostelefont. A SGS3 jo haveroknak villantani meg ilyenek de egy e-mailt az se kuld el gyorsabban :D
2012. júl. 13. 11:50
 14/17 anonim válasza:
Nekem U-m van és NEM OCSMÁNY! egyáltalán nem csúnya. Engem nem érdekel hogy nem bővíthető azt is kilehet használni ami van sőt még marad is.
2012. aug. 6. 21:32
 15/17 A kérdező kommentje:
Hát végül Xperia S lesz :)
2012. aug. 6. 22:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Jó választás! :)
2012. aug. 6. 23:04
 17/17 anonim válasza:
Az is nagyon jó:DD
2012. aug. 7. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!