Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van az, h a telefonom...

Miért van az, h a telefonom lezárt állapotban felvillan csak úgy időnként magától?

Figyelt kérdés
Este időnként zavaró mikor elkezd felvillanni a telefon mikor nem történt rajta semmi olyan,amiért jelezne,a térerő sztem nem ingadozik,szóval meg tudja mondani valaki miért lehet ez?
2012. júl. 10. 17:58
 1/2 anonim válasza:
Nekem is csinált ilyet. Sztem valamelyik élő háttérkép miatt van, töröld le azt amelyik telepítése után jelentkezett a hiba. Legjobb ha csak egy állókép a háttered. De lehet olyan alkalmazásoktól is amiben van airpush (hirdetés). Töltsd le az airpush detector alkalmazást az megmutatja melyik programod ilyen és azt töröld ki.
2012. júl. 10. 18:10
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem hiszem,h az élő háttérkép lenne az,mivel azokat nélkülözöm,h kíméljem az akksit.

Térerő is állandó néztem tegnap,nem ingadozik,adatkapcsolat,gps,wifi,bluetooth kikapcsolva.

Android beállítás lehet az,ez az airpush jó ötlet meg is nézem köszi! :)

2012. júl. 11. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!