HTC One V-hez mondanátok feladatkezelőt meg egy oldalt ahol tudnék alkalmazásokat letölteni?
Figyelt kérdés
Még nagyon új nekem így nem tudok feladatkezelőt hozzá2012. júl. 9. 18:50
1/4 anonim válasza:
Ott a Play.
Feladatkezelő alatt mit értesz? Task killer-t? Mert az teljesen fölösleges.
2/4 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam nem feladatkezelő hanem amivel a letöltött alkalmazásokat telepíteni tudnám
2012. júl. 9. 20:01
3/4 anonim válasza:
File Expert, ES File Explorer, Astro File manager, stb.
File manager, vagy file explorer néven keress rá a playe-en, és azt töltöd le, amelyik tetszik, vagy amelyiket akarod, szinte mind ugyanazt tudja.
Ha le akarsz tölteni valami fizetős appot ingyen, ott a google: "download xyz apk free"
Voilá.
4/4 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Én is egy ilyen kütyüben gondolkodok, de még szeretnék információkat gyűjteni róla. Le tudnád írni, hogy tetszik a masina (lehetőleg objektíven)? Olvastam ezt-azt, és nem tudom eldönteni, hogy mennyire lenne jó választás.
Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!