Kingstone 1gb-os micro sd, mit lehet vele tenni?
Figyelt kérdés
van egy kingstone 1gb-os micro sd kártyám. 6 évig a nokia telefonban volt. kiszedtem, hogy át tegyem az mp4-embe, mert rakni akartam rá zenét, nem ismeri fel, formázni nem lehet. haverom telefonjába beletettem, jelszót kér, nem tudom mi a jelszó. csak a nokia ismeri fel amiben 6 évig volt, hiába formázom a nokiával, ugyan úgy jelszavas. most mi az anyám p*csáját csináljak?
a cél, a jelszót kiiktatni, aztán megformázni, hogy tudja végre használni vmire. köszönöm
2012. júl. 9. 13:34
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem lehet vele mit kezdeni. Próbáld kitalálni a kódot, én is így jártam, nekem kb. 35 próbálkozás után sikerült. A halovány jó hír, hogy korlátlanul próbálkozhatsz.
2/2 A kérdező kommentje:
de tököm se tudja már mi volt a kód, valahogy csak fel lehet törni, a C.I.A. biztos tudna segíteni...
2012. júl. 10. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!