Ha venni akarok egy iPhone 4 Clone-t, és egy iPhone 4 hátlapot szeretnék hozzá venni, akkor az jó lesz rá?
A klónok ált. mm-re pontosan megegyeznek a mérezetési paraméterekben az eredetivel, de hogy a felszerelés kivitelezése lehetséges-e, az más kérdés.
Klónteló:
Kamera: Shit
Zenelejátszó: fapados shit
kijelző: ultra shit
Jó, ha tudod: ez nem iPhone, nem iOS fut rajta, a kijelző pocsék, az anyaghasználat shit, könnyen törik, reped.Iszonyatosan lassú, a magyar nyelv általában nem teljes, és a dual simen kívül szinte semmi másra nem jó.
Itt egy remek review, és ez még nem is a rosszabb klónok közül való:
Találkoztam már iphone klónnal, nagyon nem ajánlom.
Amit én láttam az megszólalásig hasonlított az eredetire (feliratok minden) talán annyi különbség volt hogy az eredeti 4 en van egy fém gyűrű a kamera körül a klónon pedig nem volt.
Én sem ajánlom mert lehet jól néz ki viszont teljesen használhatatlan, nem tudom mennyiért vesztegetnek egy ilyet de szerintem még ha kell pénzt hozzádobni akkor is jobban jársz egy középkategóriás androiddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!