Milyen telefont ajánlotok 70. -és 100. 000 között?
Jaj gyerekek. Ez az iphone vs android nem unjátok még? Mindegyikre vannak marha jó programok dögivel (és egy csomó gagyi szemét is), szolgáltatásaiban egálban vannak. Egyikkel sincsen több baj a másiknál. Mindegyik nagyoninnovatív... nagyonszép...
A WP7 tényleg nem akad ugyan, de októbárig érdemes várni a windows 8-asokra. Nincs messze és amit ígérnek az tényleg nagyon szép (+ a multitask képességei nekem nagyon tetszenek a többiekéhez képest ezt akár használni is lehet végre valamire).
Ha telefon telefon kell még mindig a Blackberry a legjobb (minden másra nagyon gyenge a többiekhez képest, de telefonban megveri őket) Viszont telefont nem azért veszünk manapság hogy telefonáljunk meg üzeneteket küldjünk szóval...
Ha strapaíbró okostelefon kell akkor megint az android. A Motorola Defy+ és a Sony Xperia Go vagy a hamarosan érkező Acro S is igen jó választás. Ezeket lehet vinni szabad ég alá bátran.
Jólval látom normális emberek mivel nem léteznek ezen az oldalon csak 1-2.
Samsung = Megbízhatatlan, szarul optimalizált rendszer, csúnya kezelőfelület
LG = Nem képes normális szoftver-t gyártani
Sony = NEM 1 éve gyárt telefonokat, már a Sony Ericsson előtt is Sony volt, és most NAGYON JÓ telefonokat csinál
Motorola = Régen is jó telefonokat csinált, és ugyanígy van ez most is
Sony Ericsson = A 2011-es modelljei nagyon jóra sikerültek, gyors, megbízható rendszer
HTC = Jó anyaghasználat, a legjobb, legmegbízhatóbb kezelőfelület, prémium kategória 80.000 Ft-tól felfelé
Amit én ajánlanék, és meg is érik az árukat azok a következők:
- HTC Sensation XE (100.000 Ft)
- Sony Xperia P (90.000 Ft)
- Sony Ericsson Xperia arc S
- Motorola Atrix 4G
- HTC Desire S
Persze vannak még jó telefonok ebben az árban, de nekem ezekkel volt személyes "élményem", és ezek nagyon jó telefonok.
Ezek közül szerintem vedd azt amelyik jobban tetszik, meg Mobilarena-n olvass róluk teszteket.
:)
Bocsi, nem írtam árat az utolsó 3 telefonhoz
- Xperia arc S (80.000 Ft)
- Motorola Atrix 4G (85.000 Ft)
- HTC Desire S (80.000 Ft)
Cloofer után már semmit sem szabad írni, álnéven ő a MOBILGURU.
Ha ennyi félét használtál, egyet sem használtál igazán. Egy-két hónapig mindegyik jó (kellene hogy legyen.) A Samsunggal biztos valami bajod van, szervízhátterük a legjobb, piacvezetők, minden szegmensben...SONY meg a nevéből él jó pár éve, és igen, EGY éve gyártanak saját néven telefont,annak előtte a sima monokrómosokat nyomták. De akkor senki sem fért még a közelébe sem a Nokiának.(SONY elromlik, hol javítják? Hm? )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!