A samsung galaxy ace (esetleg ace 2) mellett a sony ericsson xperia mini pro (nem x10! ) labdába rúghat-e tudás szempontjából?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg jobb is? Szerintetek melyik a jobb és miért? (az ace 2-vel is össze lehet hasonlítani a mini pro-t ;) )2012. júl. 8. 14:53
11/26 anonim válasza:
vállalati előfizura 35 és szerintem annyit bőven megér.
12/26 anonim válasza:
Álomvilágban élsz. Kártyásan sem érne 20-nál többet.
13/26 anonim válasza:
miért kell irigykedni? attól hogy nincs pénzed Samsungra, csak húáwejre, attól még nem kéne oltogatni a Samsung tulajokat. Egyébként meg a presztízst is meg kell fizetni, gáz egy Huaweit mutogatni. ;)
14/26 anonim válasza:
Irigykedni? Ingyen se kéne. Nincs mire verned magad. Egyre idiótábbnak tűnsz mindenki szemében.
15/26 anonim válasza:
nem verem magam. csak épeszű ember akinek van pénze Samsungra az azt fogja megvenni. ha majd nagy márka lesz a huawei én is azt fogom venni.
16/26 A kérdező kommentje:
Kösz a műsort ,de ha valaki a KÉRDÉSRE is válaszolna azt megköszönném.
2012. júl. 8. 22:16
17/26 anonim válasza:
Már az elején megkaptad a válaszod.
18/26 anonim válasza:
19/26 anonim válasza:
Hello nekem ace-m van nekem nagyon tetszik az ára nem vészes.Jól fut alíg van laggolás a frissítés után.800Mhz-s processzorja van 278mb ram, szép kijelző ,nem kicsi de nem is nagy a készülék.Az ace 2 ről nem tudok sok mindent de azért biztos jobb mint az ace 1.Újabb meg gyorsabb . A mini pro nekem nem jön be szerintem kezelhetetlen kicsi.Másnak lehet tetszik nekem nem. Most azért ace 2 vennék mert már jobb mint az ace 1 de az ace 1 is nagyon jó.
20/26 anonim válasza:
Az Ace az egy nagy f@s!
Csak azért van akkora híre, mert galaxy, és azoknak, akiknek nincs pénze galaxy s/s2/s3-at venni, azok veszik ezt a kacatot, mert fel tudnak vágni vele.
Az ace az még ingyen se kéne, pedig meg tudnám venni.
A kérdésre a válasz:
Az ace-t azt felejtsük el, mert mondom, nekem ilyen f@s még ingyen se kell, és a mini pro az meg fel tudja venni a versenyt az ace2-vel, de az ace 2 se éri meg az árát, ahogy az ace se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!