Ragaszkodjak a Nokiához?
Figyelt kérdés
Most telefont akarok váltani.
Lassan 3 éve van Nokiám, teljesen meg vagyok elégedve a minőségével, semmi baja nem volt,csak már nem tetszik.
Érintőképernyőset szeretnék, de amik tetszenek,azok között csak 1 Nokia van ( az 5800-as).
A többi LG, Samsung, meg Sony Ericsson.
Ez a 3 márka is jó minőség?
A Nokia 5800-ról mi a véleményetek?
2009. júl. 11. 00:38
1/6 anonim válasza:
Nekem 6 éve van nokiám de már meguntam mind ugyan azt tudja semmi extra én iphonere 3gsre fogom cserélni, de egyik haveromnak viszont samsung omniája van és nagyon meg van elégedve vele.
2/6 anonim válasza:
Én a helyedben, inkább azt gondolnám meg, hogy érintő képernyőset vegyek-e vagy sem. Nekem volt, és megmondom őszintén két hét után túladtam rajta, mert baromi idegesítő tud lenni, hogy egy icipicit hozzáérsz és már olyan helyen találod magad a telefonon belül, hogy akarva sem tudnád megkeresni újra ugyanazt a menüpontot, amit épp véletlenül találtál, egy érintéssel. Jó kinek a pap kinek a papné, de a véleményem bármi mást csak ne érintőképernyős legyen. Kérdésedre válaszolva, sokféle telefonom volt, de a Nokia az a telefon, amit telefonnak hívok és ami eddig nálam legtovább bírta. Szóval a helyedben én ragaszkodnék a márkához.
3/6 anonim válasza:
Az érintőképernyő marha jól hangzik meg úgy látom menő dolog, de cseppet sem hasznos telefonoknál, kifejezetten idegesítő néha. Szerintem vegyél egy rendeset, jobban jársz, egyébként a Sony Ericsson jobb mint a Nokia, általában tovább is bírják.
4/6 anonim válasza:
utolso válaszolo nagyot téved, volt egy sonym, birta fél évig, nokiám már megvan 2 éve. más is igy van ezzel (akit ismerek)
5/6 anonim válasza:
Változó. A Nokia-pártiak nagyon védik a Nokiát, a Sony-pártiak meg fordítva. Én is csak azt tudom mondani, hogy Sonym van két éve, eddig semmilyen problémát nem tapasztaltam. Nővérem havonta küldi szervizbe a Nokiáját. De ugyanaz a fajta mobil másnál fantasztikusan szuperál. :D Samsungot nem ajánlok.
6/6 anonim válasza:
Az én Sony Ericsson C702-m fél évig bírta és 2-szer volt szervízben. Még működik, de nagyon nem jól... Épp túl akarok adni rajta, mert 33.000 volt, a szervizekkel együtt 40, és a legutóbbi nagy hibája miatt csak alkatrésznek vennék vissza 5.000-ért... Ennyit a Sonykról. Főleg, hogy apukámé is szarakodik folyton. A család 2 NOKIÁJA évek óta szótlanul bírja...........
Én is egy 5800-at akarok venni perpill
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!