Fecó7104 kérdése:
Egy Samsung galaxy gio s5660- telcsit szeretnék rootolni de sehol nem találok megfelelő file-t. Egy root. Zip file-t találtam hozzá de azzal nem müxik. Tudtok egy megfelelő file-t?
Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 01:52
1/4 anonim válasza:
Gépről rootold SuperOne Click segítségével.
Csak csatlakoztatod a telót, és rányomsz a root gombra. Megvárod amíg feljön az ablak hogy a root kész.
2/4 anonim válasza:
Az elsőt kiegészíteném azzal,hogy az USB-hibakeresést a telón be kell kapcsolni: Beállítások>Alkalmazások>(Alkalmazás)Fejlesztés>USB-hibakeresés - ezt pipáld be,ha bevan akkor hagyjad
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi azóta már sikerült egy update.zip -el
így egyszerübb volt.
Most már csak az a gondom hogy a gyárilag telepített progikat még így sem tudom törölni. Erre valami ötlet?
2012. júl. 9. 15:34
4/4 roni20 válasza:
Hogy tudtad megoldani pontosan...engem is érdekelne a dolog?! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!