Ki lehet valahogy deríteni hogy ki hívogat rejtett számról?
Rejtett szám azért rejtett szám. Szerintem nem.
Sőt, sztem az ügyfélszolgálaton sem látják, maximum bűnügyi nyomozás esetén tudhatnának valamit tenni.(de az sem biztos)
A rejtett szám azért rejtett,hogy rejtve legyen. A szolgáltató nem fogja elárulni.
Vedd fel a telefont és kérdezd meg, ki az
Már megbocsásson az atyaúristen is, de ne adjunk már ekkora ökör banális tanácsot, hogy jelentse fel a rendőrségen zaklatásért a rejtett számról hívó felet. Normálisak vagytok??? De most komolyan. Az miben zaklatás, hogy valaki szám nélkül hív? Sőt hazánkban vannak olyan vezetékes telefonok, ahol HA AKARNÁ sem tudná elküldeni a hívószámot... Abban mi a zaklatás, hogy nincs hívószám? Tíz éve azt sem tudtuk, hogy mi az a hívószámkijelzés. Mégis felvettük a telefont...
Tessék felvenni, és megkérdezni, hogy ki az és mit akar. Vagy ha nem így tesz a kérdező, akkor meg ne akarja megtudni, mert nem fogja megtudni, hogy ki hívja...
De ilyet ne tanácsoljunk már, hogy jelentsen fel egy - talán - ártalmatlan hívót. Lehet, hogy a tíz rejtett hívás között tíz különböző hívó van...
22_ 23
igazad van, az az eset amit leírsz, az nem zaklatás, de ha felveszi a telefont és nem szól bele senki és ez naponta többször ismétlődik, ekkor már felmerülhet a gyanú a zaklatás ügyében
hát a csuda tudja. én pont azt keresgélem a neten, hogy nincs-e vmi szoftveres megoldás a hívó beazonosítására.
uis. napok óta hívogat valaki vagy valami rejtettről és nem szól bele a telefonba egy árva kukkot se, csak ketyegnek a másodpercek.
most akkor az ilyennel mit lehet kezdeni? hiába kérdezgetem, hogy ki vagy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!