Mit gondoltok a Samsung Galaxy s2ről?
Kérem, csak azok írjanak, akik rendelkeznek SII-vel.
Megérte megvenni?
Vannak hibái? stb.
Én lassan 1 éve használom, most jött ki rá a hivatalos 4.0.4. Jó pár telóm közül talán vele voltam legjobban megelégedve ezidáig, mérete ideális, kijelző képe szinte tökéletes, hardver nagyon erős.
rengeteg főzött rom, és sok kiváló kernel érhető el rá, szinte lehetetlen válogatni. Mind MIUI, mind cyanogenmod hivatalosan támogatja és jönnek frissítések ezen a vonalon is.
Hibája talán szeret melegedni ha erős terhelés éri, de ennek mértéke rom és OC függő! talán pár romnál előfordulhat a SoD, vagyis deep sleepnől nem akar felkelni!
Böngészés jó rajtam flash zokszó nélkül viszi, és olyan finomságok mint az OTG nagyon jól jönnek! kamerája is megfelelő, felvett video is jó, led erős lámpának is tökéletes. 1 giga ram nem fogy el, vagyis sose kell erre figyelni
fenét éri meg, pl proci gyengébb abban, gyakorlatilag egy tavalyi alkatrészekből van összerakva az xperia s, egyetlen különbség hogy HD kijelző de is egy olcsó, közönséges TFT használ! valszeg egy MVA alapú technika lehet tűrhető betekintési szög, de nem létező színek. feketék miatt. magyarul csak felbontás a felső, de technológia alapján középkategóriába illik.
kamera meg zajos mint a hétszentség, kapsz 12 Mp maszatos képet!
Na tudod menj a fenébe a galaxy az isten hozzáállásoddal...
Ha az xperia s-t a samsung adta volna ki galaxy s2+ néven, te ájuldoznál a legjobban tőle...
Majd nézz utána milyen közönséges is az tft kijelző.
De csak azt tudod mondani, hogy kapd be tövig a samsungét.
Xperia S-ben gyengébb a proci?
Ne röhögtess :D
És amúgy jó képeket csinál, jó ha felközelíted x8 akkor jó hogy nem lesz minden rendben, de 12 000 000 képkocka azért gondolj bele sok mindent tud rögzíteni.
Egyébként is telefont nem a kamerája miatt kell venni.
Gyenge TFT kijelző?
Nézz utána szerintem hogy miről is beszélsz.
Na de hogy a kérdésre is válaszoljak:
Jó telefon, a procija hasít, 1 giga ram tényleg mindenre elég, szép a kijelzője, jó a kamerája stb.
De hogyha újul és függetlenen akarod venni, akkor a Sony Xperia S tényleg jobban megéri, áruk is egyforma, azt leszámítva, hogy az Xperia most jelent meg, a Galaxy S II már egy éves telefon.
# 7/9 Időpont ma 17:47
veled ellentétben én jól tudom miről beszélek.
xperia S-ben egy qualcomm S3 típusú proci van annak ellenére hogy a jobb S4 már megjelentek (HTC ONE S), Másik problémája, hogy az S3 cortex a8 alapú magokat használ, amelyek még tavaly se volt csúcs! tavalyi alkatrészekből van összerakva! Ez is tény és idei áron árulják, ennyit arról hogy olcsó!
ne a számokat nézd hanem hogy épül fel az architektúra.
Egy csúcsmodellbe érdemes az aktuális csúcs procit tenni, ez pedig a MSM8260A lett volna adreno 225-tel. 28 nm csíkszélességgel készült amely a fogyasztásnak jót tett volna!!!
Az S2-ben cortex a9 alapú magok (kisebb fogyasztás, nagyobb erő) vannak, és szó nélkül mennek 1,6 ghz-re csak samsung underclockolta!
Ezek tények!
TFT gyenge, ha láttál volna SLCD, IPS-t, AMOLED-et tudnád miről beszélek, egyszerűen egy 110k telóba nem illik, főleg nem egy cég csúcsmodellébe!
Én eléggé kedvelem a telefonokat, így fejből tudom a többségnek a felépítését, paramétereit,. és legtöbb már járt a kezembe!
Amit írták pont igaz az s2-re is! 1 éves modell, ami hardverileg még mindig modernebb(ez tény) az xperia S-nél és 1 éve tartja az árát!
xperia s jó teló, de nem ugorja át az S2 szintjét, ez is tény! Csak a sony fanatikusok fantáziájában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!