Sony ericsson xperia mini pro micro usb kábele tönkrement és néha nem müködött rendesen szerintetek lett valami baja a mobiltelefonnak az idő alatt?
az volt a hibája hogyha rákötöttem gépre nem töltött meg nem tudtam átvinni fájlokat a gépről a mobilra.
azt szeretném kérdezni hogy lett e rejtett hibája?
(azóta a mobil hibátlanul müködik)
meg ha lett is baja akkor mi romolhatott ez a telefonban?
persze újat vaszek addig amedig nem töltöm a mobilom.nem is azért nitottam ezt a kérdést hogy muszáj e vennem új kábelt hanem hogy nem ment e tönkre a mobilom nincs -e rejtett hibája ...
Már bocs hogy enyit kérdezek de a sony ericsson tartózékokra menyi a garancia ?
azt tudom hogy a mobilra 2 év.
Totinova nagyon kösz a válaszokat!
akkor tuti hogy nem ment tönkre benne semmi! :DD
Max az usb kábel ment tönkre, ahogy mondták, 1 év gari van rá, és csókolom.Egyébként sem egy nagy tétel, bármilyen intersparos 500 FT-os megteszi helyette.
Mellesleg a legtöbb usb kábel kettős szigetelésű.Szigetelésen belül is szigetelve vannak a vezetétek, direkt a zárlat ellen.Ezzel az erőltetéssel max kontaktos lett, nem érintkezik rendesen, vagy nem mindig, tölt-nem tölt-megint tölt-megint megszakad, ugyanez az adatátvitellel.Viszi a jelet, majd eldobja, és leáll a másolás/adatátvitel.
Ha annyira zavar, mielőtt veszel egyet, akkor megkeresed óvatos mozgatással, hol tartja meg a jelet, és addig úgy tartod, vagy úgy töltöd, ennyi.
Baja nem lesz/lett a telódnak.
USB portra ha meg esetleg túláram kerülne, ahogy mondták, akkor elfüstöl, vagy ha oda túláram kerülne, a gép többi részében is az lenne.
Vegyél egy új kábelt, nem nagy tétel, problem solved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!