Android Market elfelejtett jelszó? (többi lent)
Figyelt kérdés
Az lenne a probléma,h. kaptam másik simkártyát és mikor be akarok lépni marketbe kéri a jelszót amit elfelejtettem :S Gmail fiókban megváltoztattam de azt meg a telefon nem fogadja el.. Azt olvastam,h. vissza kell állítani minden alapra és akkor újra kér majd regisztrációt.. De én azt nem akarom mert van rajta egykét dolog amit nem tudok lementeni és nagyon FONTOSAK. MyPhoneExplorert telepítettem gépre,hogy letudjam menteni az SMSeket de nem csatlakozik rá Usbn meg sehogyan, azt írták,h.le kell szedni telefonra de hát ez a gond,h. nem tudom mivel gond van a market jelszavával.. beléptem gépről marketre az új jelszóval és ott próbáltam leszedni telefonra ott azt írja,h. fent van az alkalmazások között de nincs.. Segítségeteket előre köszönöm.2012. júl. 7. 02:09
1/2 anonim válasza:
MyBackup/MyBackup pro <--root nélkül is működő backup-restore progi.Mindent ment, mindent visszaállít.A Pro-t érdemes beszerezni valahonnan, a playen fizetős, de nyilván le is töltheted bárhonnan.Főleg ha a play-re nem jutsz be.
2/2 anonim válasza:
Próbáld meg:
Beállítások - Alkalmazások - Alkalmazások kezelése - összes vagy mind fül - itt rányomsz a Market-re (Play-ra) - a megjelenő alkalmazás adatlapon Adatok törlése, Leállítás.
Nyomj a menüben a Market, indítsd, és regisztrálsz újra a helyes jelszóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!