Hogy van ez a T-mobile-nál?
Új telefont kaptam pár napja. T-mobile-os, előfizetéses telefon. A T-mobile honlapján olvastam, hogy 1730-as számon lehet megtudni, hogy mennyi van a számlámom.Felhívtam a számot, és azt mondták be, hogy 101 ft.. másnap is felhívtam és akkor meg 235 ft. Ez hogy lehet? Amikor megkaptam a telót 1850 ft volt rajta és alig telefonáltam. Azt az összeget mondja be amit letelefonáltam?Vagy hogy van ez? Nem tudom, mert eddig Pannonos voltam.
Köszi a előre is a válaszokat!
A *102# az csak feltöltőkártyásoknál jó...
Amúgy szerintem azt mondják ott be, hogy mennyit telefonáltál le (bár azt meg hülyeségnek tartom).
Az előfizetéses telefonoknál mindig azt az összeget mondja be, amit számlazárástól kezdve elköltöttél, de nem vonja le a kedvezményeket, és nem adja hozzá az előfizetési díjat, és az ÁFA-t.
A T-mobile-nál általában lebeszélhető az előfizetési díj. Amikor lekérdezed, és még 1850 ft alatt van, akkor még csak az előfizetési díjat+ÁFA kell fizetni hó végén. Ha az 1850 Ft-ot meghaladod, annyival emelkedik a számlád is! Most még 1615 Ft-ot használhatsz fel, hogy csak az alapdíjat kelljen fizetned. Ha nem használod fel az összeget, akkor nem viheted át következő hónapra.
Gondolom ez az első előfizetéses készüléked, azért furcsállod, hogy emelkedik, és nem csökken az összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!